Offentliggjort den: 15. oktober 2024

Mit Jagttegn er lukket 14 dage fra 17. oktober

Opgraderingen af Mit Jagttegn står for døren. Som jæger og bruger skal du være opmærksom på, at systemet derfor er lukket i 14 dage fra den 17. oktober til den 4. november.

Tekst: Miljøstyrelsen

Mit Jagttegn skal opgraderes til en ny og mere brugervenlig udgave. Da det er et stort og komplekst IT-system, som ligger bag portalen, er det nødvendigt at lukke den helt i 14 dage, mens data bliver overført, og det nye system bliver klargjort og sat i drift. Mit Jagttegn er derfor lukket fra den 17. oktober til den 4. november 2024.

Telefonerne til jagttegnsekspeditionen vil også være lukkede for henvendelse i hele perioden, fordi medarbejderne heller ikke har adgang til systemet under nedlukningen. Sidste mulighed for at forny sit jagttegn inden lukningen er således den 16. oktober, som også er den sidste dag, hvor kursuslærerne ved jagttegns- og buejagtkurserne kan indberette aspiranter.

Digitalt jagttegn vil ikke være påvirket af nedlukningen og vil være tilgængeligt i hele perioden. Der har i de seneste dage har været driftsforstyrrelser på løsningen, og Statens IT arbejder på hurtigst muligt at løse problemerne. Dette har dog ikke noget med den kommende nedlukning og opgraderingen at gøre.

Ny Styrelse

Hidtil har Miljøstyrelsen haft ansvaret for Mit Jagttegn, men den 25. september rykkede alle opgaver vedrørende jagt og vildtforvaltning over i det nye Ministerium for Grøn Trepart.

De medarbejdere, som tidligere har varetaget opgaver på jagtområdet i Miljøstyrelsen, er flyttet med deres opgaver til en ny styrelse med navnet Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø.

Naturstyrelsen, der også løse opgaver på jagtområdet, er ligeledes overført med deres opgaver til det nye Ministerium for Grøn Trepart. Naturstyrelsen ændrer ikke navn i forbindelse med overførslen til det nye ministerium, og begge styrelser fortsætter arbejdet på jagt- og vildtforvaltningsområdet som hidtil.