Vildtmeatza
Hvad er en meatza? Det er ganske simpelt et lækkert alternativ til en pizza, hvor brødbunden er byttet ud med en kødbund af hakket kød – her lavet med vildtfars. Hvad angår topping, altså det fyld, man kommer oven på meatzaen, så er det helt op til den enkelte, hvad man ønsker at komme på. Her i opskriften er der et forslag til topping, men prøv jer frem, det gør det ikke mindre spændende.
Antal personer: 4 prs.
Ingredienser:
Meatzabund:
300 g vildtfars
200 g oksefars
2 æg
Lidt friskhakket persille
1 tsk. dijonsennep
1 fed hvidløg
½ tsk. salt og lidt peber
----------------
Fyld:
1 dåse flåede hakkede tomater
Revet ost
----------------
Meatzatopping:
Lidt olie
1 løg
Champignoner
Cherrytomater
Bacon eller serranoskinke skåret i fine strimler
Lidt salatmix