Råmarineret dyrefilet med salat og wasabicreme (forret)

En rigtig god forret.

Antal personer: 4 prs.
Råmarineret dyrefilet Ingredienser: 300 g dyrefilet eller inderlår 1½ spsk. groft salt ½ spsk. brun farin 1/4 tsk. knuste dildfrø 1/4 tsk. knuste korianerfrø 1/4 tsk. fintrevet muskatnød
1/4 fennikelfrø ------------------- Wasabicreme: 1 dl cremefraiche 38 % 2 tsk. wasabi (japansk peberrodspasta) Lidt salt og kværnet peber 1 bakke blandede salatblade Ristede pinjekerner

Fremgangsmåde:

HUSK, AT KØDET skal marineres i 24 timer.

Dagen før - råmarineret dyrefilet:

Fjern eventuelle sener og hinder fra kødet. Bland salt, farin og de øvrige ingredienser sammen. Gnid kødet godt med hele saltblandingen, og læg det i køleskabet til dagen efter, eventuelt i en plastpose.

Wasabicreme:

Pisk cremefraiche og wasabi luftigt, eventuelt med en håndmikser, smag til med lidt salt og peber.

Servering:

Skær kødet i meget tynde skiver, og server det sammen med lidt salat, ristede pinjekerner og wasabicremen.