Pasta med gorgonzola og hjortekød
Antal personer: 2 prs.
600 g hjortekød, gerne fra kølle
2 løg
Smør til stegning
6 dl fløde
100 g gorgonxola
150 g bacon i tern
Salt og peber
Pasta, evt. båndpasta
Fremgangsmåde:
- Skær kødet i små terninger.
- Hak løget fint, og steg det i en gryde i smør sammen med kødet.
- Tilsæt fløde, og kog blandingen i fem minutter med kødet. Skær osten i terninger, og rør dem i saucen. Den må ikke koge, efter at osten er tilsat.
- Steg bacontern sprøde, og lad dem dryppe af. Bland dem i saucen sammen med basilikum, og smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Servering:
Anret det eventuelt på varme tallerkner, fordel saucen over, og pynt med lidt grønt. Saucen er meget kalorierig. Den bliver selvfølgelig mere fedtfattig, hvis man bruger en fløde med lav fedtprocent.
Velbekomme
Finn Kallesø Sørensen, Vildtkokken