Kokosis
En let dessert er altid godt.
Antal personer: 4 prs.
Ingredienser:
2½ dl skummetmælk
1 dåse kokosmælk
3 dl piskefløde
1 dl kokosmel
3 spsk. sukker
----------------
Pynt:
Kokosmel
Citronmelisse
Friske frugter og bær
Fremgangsmåde:
- Bland mælk og kokosmælk i en blender, og blend det grundigt. Tilsæt kokosmel og sukker, bland det hele yderligere i blenderen. Kom det over i en skål.
- Pisk fløden til flødeskum, og vend det i massen.
- Hæld massen i en passende form, og kom den i fryseren minimum fire timer før serveringen.
Servering:
Isen kugles over i et iskoldt dessertglas eller på en iskold tallerken. Drysses med kokosmel og pyntes med lidt citronmelisse, bær og friske frugter.
Velbekomme
Finn Kallesø Sørensen, Vildtkokken