Salat med sesamstegt fasanbryst, bær og sød chilidressing
Antal personer: 4 prs.
4 stk. brystfilet af to fasaner
Olie til stegning
Groft salt
Sesamfrø
Friskkværnet peber
Lidt friskpresset citron
Forskellig sprød salat i ønsket mængde
1-2 salatløg i skiver
150 g af årstidens bær, eventuelt blåbær
Dressing:
2 spsk. olie
Finthakket chili efter smag
2 spsk. balsamico
2 spsk. akaciehonning
Lidt fintrevet hvidløg
Salt
Fremgangsmåde:
- Rør dressingen sammen, og vend salaten i.
- Anret salaten midt på tallerkenen med salatløg og bær.
- Skær fasankødet i mundrette stykker, vend dem i sesamfrø, og steg dem forsigtigt i olie.
- Krydr til sidst med salt, peber og citronsaft.
- Anret fasankødet på salaten, pynt med lidt grønt, og servér groft brød til.
Velbekomme
Finn Kallesø Sørensen, Vildtkokken