Fasansuppe
EN KRAFTIG, RYGENDE varm vildtsuppe i den kolde vinter er herlig mad.
Antal personer: 4 prs.
Fasanfond (opskrift findes under fasanfond/grundsuppe)
Urterne fra fasanfond/grundsuppe
1/2 porre
1 stængel blegselleri
1 ds. hakkede, flåede tomater
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Det kogte kød fra lårene skæres i tern, de kogte urter skæres ligeledes i små tern. Den friske porre samt blegselleri skæres i meget tynde skiver.
- Hele herligheden tilsættes suppen igen sammen med de flåede tomater. Lad det koge, til porreskiverne er næsten møre. Husk at smage suppen til med salt og eventuelt
hvid peber.
Servering:
Suppen serveres rygende varm. Lige før servering kan suppen pyntes med lidt skåret bredbladet persille. Der serveres friskbagte flutes eller andet brød til.
Velbekomme
Finn Kallesø Sørensen, Vildtkokken