Opskrifter, fuglevildt Agerhøne i hvidvin, fløde og estragon Agerhøns er små lækre spisefugle, og specielt de unge fugle er meget eftertra... Ederfulgeruller med flødeost og tomat Vildtfuglepostej Til denne vildtpostej er anvendt fuglelever og fuglebryst. Om det er fra due... Rågeunger i svampe- og sherrysauce Mange steder bliver der skudt en hel del rågeunger, som er en pragtfuld spise... Snepper med svampe, vilde bær og kokosris DENNE LILLE FUGL bør på ingen måde ligge for længe i dybfryseren. Højst firef... Fasan med krydderurtesauce At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt... Fasanbryst i baconsvøb, marineret i chili og citron At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt... Unge, fede agerhøns At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt... Fasan med tomatsalsa i ciabattabrød At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt... Pebermarinerede, grillede agerhøns „en crapaudine“ At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt... Saltet fasanbryst med frugtsalsa og nudler Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Fasan med grønne asparges, majs og røget skinke Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Grillet edderfuglebryst At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt... Vildandegryde Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Agerhøns med hvidløg og krydderurter Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Edderfuglebryst med jasminris og sursød sauce Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Peberhøns Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Slagterens vildgås Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Vildandebryst med portvinsandelår Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Vårrulle med vildfuglebryst og nudler Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Baconsvøbt edderfuglebryst Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Duer i vin Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Kirsebærduer Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Fasaner i kuglegrill med citron, estragon og peberfrugtsalsa Sneppe med estragon og citron Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Edderfuglebryst med kaffesauce HER ER EN opskrift på edderfuglebryst serveret med en nem, hurtig og lækker s... Røget „fasantatar“ Til fremstilling af denne ret kræves en røget fasan. Har man ikke selv muligh... Kold agurkesalat med fasan og spinat Til denne ret koges et par unge fasaner møre i vand med rigeligt salt. Inden... Salat med sesamstegt fasanbryst, bær og sød chilidressing Lun salat med linser og vildtfuglelever Fremgangsmåde: Fasanmousse på ristet brød med æblesauce Fasaner i cognacsauce HUSK FASANEN ER en mager fugl, som kræver en skånsom tilberedning; specielt b... Vinmarinerede smådykkere Gråand med bagte urter, svampe og pebersauce Unge vildænder er mest velegnede til denne ret. Citronmarineret fasanbryst Edderfuglebrystfileter med brændevin og picklessauce De, som påstår, at edderfugle smager af tran, har ikke smagt denne ret. Rette... Fasanfond/grundsuppe EN KRAFTIG, RYGENDE varm vildtsuppe i den kolde vinter er herlig mad. Her... Fasansuppe EN KRAFTIG, RYGENDE varm vildtsuppe i den kolde vinter er herlig mad. Fasan i folie Lækkert tilberedt fasanbrystkød i folie. Chilibraiserede hvinænder med honning HUSK AT DYKÆNDER ikke må ligge for længe i fryseren. De bør anvendes inden fo... Stegte krikænder - med lækre dadler i baconsvøb og dertil svampe- og spinatsauté En dejlig efterårsret med krikand og svampe. Agerhøne med pasta AGERHØNS HAR ALTID været betragtet som noget lækkert, og specielt de unge fug... Salat med orangemarineret vildandebryst (Forret) En dejlig forret med smag af orange. Dykænder i mandelsauce med mosede parmesankartofler Pæredanske ænder går godt sammen med italiensk tilbehør. Sensommersalat med vildandebryst En dejlig salat til en sensommeraften. Cremede agerhøns med svampe, chili og kokosmælk Agerhøns er små lækre spisefugle, og specielt de unge fugle er meget eftertra... Hotpot med fasan SIMREMAD ER BLEVET et hit igen i efterårs- og vintermånederne. En hot pot som... Fasanbryst i spegeskinke med jalapenos og flødeost ET godt vildt alternativ til en ret på f.eks. julefrokostbordet Fasanbryst bagt i ramekin med gorgonzola DENNE OPSKRIFT ER en af de helt nemme … Det tager få minutter at forberede fa... Vildgås med tranebær, kål og jordskokker DENNE RET KAN betegnes som en mellemting mellem en suppe og en frokostret. En... Fasan og ramsløg i baconsvøb og pesto af ramsløg Spæde salater med vildtfuglelever, karamelliserede valnødder og brombær Skøn forret af vildtfuglelever. Ølmarineret fasanbryst på grill med kold løgsauce MØRT VILDTKØD ER altid godt på grillen. I opskriften her er anvendt fasanbrys... Krikænder i stegepose HVAD DENNE LILLE, smukke andefugl mangler i størrelse, har den så absolut fåe... Pandekager med fasansouffléfars EN LET OG lækker ret, som er velegnet som frokostret, forret eller let steger... Sauterede skovsnepper i vin DENNE LILLE, LÆKRE spisefugl bør ikke ligge for længe i fryseren, højst fire-... Hvidløgsfugle i egen fars SÅ ER DET TID til at få tømt fryseren for efterårets fugle og få lavet lidt s... Vildt på grillen - Marinerede krikænder "en crapaudine" SKAL DENNE OPSKRIFT blive en succes, skal der helst bruges unge plukkede fugl... Wok med fuglevildt i peanut butter og kokosmælk WOKMAD ER SOM bekendt noget, vi har taget til os udefra, derfor kan vi også t... Langtidsstegte vildænder med kartoffel- og æblerøsti Fasaner i stegeso - serveret med mynte, rosmarin og karamelliserede pærer EN STEGESO ER sjældent brugt til vildt, men denne tilberedningsmetode giver e... Gråænder med lynstegte dadler, tranebær og æble Vildt i vin VILDT I VIN er oplagt til fuglevildt, men også fremragende med vildtkød skåre... Bramgås på tallerkenen - med svampe og bagte rødløg Bramgåsen er en fugl med et fødevalg, som gør, at den på ingen måde skulle bl... Skarv med tigerrejer - svampe og nødder Skarven må reguleres, og i den forbindelse skal man huske på, at den sagtens... Confit af vildtfuglelår Den franske konserveringsmetode bruges stadig flittigt for det møre køds og s... Vildandebryst i rødvin - med æbler, svesker og rådkålssalat Til denne ret er der kun brugt brystkødet, som man i denne opskrift lader sid... Bekkasiner med honning og chili Står man en dag og mangler en opskrift på bekkasiner, kan de i øvrigt fint ti... En krage i gryden Spiser man krager….! Ja selvfølgelig gør man det og rigtig tilberedt er krage... Risotto med fasan, grønne asparges og svampe Risotto er en populær italiensk ret, som med tiden er blevet mere og mere pop... Røget og grillet vildfuglebryst At varmrøge og grille vildfugle er en lidt overset, men glimrende mulighed. F... Agerhøns i gryden Agerhøns har altid været betragtet som noget lækkert, og specielt de unge fug... Dykandebryst med kanel og rustikke vintergrønsager En kraftfuld og velsmagende ret med brystkød fra dykænder – tilberedt med mas...
Agerhøne i hvidvin, fløde og estragon Agerhøns er små lækre spisefugle, og specielt de unge fugle er meget eftertra...
Rågeunger i svampe- og sherrysauce Mange steder bliver der skudt en hel del rågeunger, som er en pragtfuld spise...
Snepper med svampe, vilde bær og kokosris DENNE LILLE FUGL bør på ingen måde ligge for længe i dybfryseren. Højst firef...
Fasan med krydderurtesauce At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt...
Fasanbryst i baconsvøb, marineret i chili og citron At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt...
Fasan med tomatsalsa i ciabattabrød At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt...
Pebermarinerede, grillede agerhøns „en crapaudine“ At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt...
Saltet fasanbryst med frugtsalsa og nudler Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de...
Fasan med grønne asparges, majs og røget skinke Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de...
Grillet edderfuglebryst At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt...
Agerhøns med hvidløg og krydderurter Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de...
Edderfuglebryst med jasminris og sursød sauce Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de...
Vildandebryst med portvinsandelår Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de...
Vårrulle med vildfuglebryst og nudler Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de...
Baconsvøbt edderfuglebryst Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de...
Sneppe med estragon og citron Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de...
Edderfuglebryst med kaffesauce HER ER EN opskrift på edderfuglebryst serveret med en nem, hurtig og lækker s...
Kold agurkesalat med fasan og spinat Til denne ret koges et par unge fasaner møre i vand med rigeligt salt. Inden...
Fasaner i cognacsauce HUSK FASANEN ER en mager fugl, som kræver en skånsom tilberedning; specielt b...
Edderfuglebrystfileter med brændevin og picklessauce De, som påstår, at edderfugle smager af tran, har ikke smagt denne ret. Rette...
Chilibraiserede hvinænder med honning HUSK AT DYKÆNDER ikke må ligge for længe i fryseren. De bør anvendes inden fo...
Stegte krikænder - med lækre dadler i baconsvøb og dertil svampe- og spinatsauté En dejlig efterårsret med krikand og svampe.
Dykænder i mandelsauce med mosede parmesankartofler Pæredanske ænder går godt sammen med italiensk tilbehør.
Cremede agerhøns med svampe, chili og kokosmælk Agerhøns er små lækre spisefugle, og specielt de unge fugle er meget eftertra...
Fasanbryst i spegeskinke med jalapenos og flødeost ET godt vildt alternativ til en ret på f.eks. julefrokostbordet
Fasanbryst bagt i ramekin med gorgonzola DENNE OPSKRIFT ER en af de helt nemme … Det tager få minutter at forberede fa...
Vildgås med tranebær, kål og jordskokker DENNE RET KAN betegnes som en mellemting mellem en suppe og en frokostret. En...
Spæde salater med vildtfuglelever, karamelliserede valnødder og brombær Skøn forret af vildtfuglelever.
Ølmarineret fasanbryst på grill med kold løgsauce MØRT VILDTKØD ER altid godt på grillen. I opskriften her er anvendt fasanbrys...
Krikænder i stegepose HVAD DENNE LILLE, smukke andefugl mangler i størrelse, har den så absolut fåe...
Pandekager med fasansouffléfars EN LET OG lækker ret, som er velegnet som frokostret, forret eller let steger...
Sauterede skovsnepper i vin DENNE LILLE, LÆKRE spisefugl bør ikke ligge for længe i fryseren, højst fire-...
Hvidløgsfugle i egen fars SÅ ER DET TID til at få tømt fryseren for efterårets fugle og få lavet lidt s...
Vildt på grillen - Marinerede krikænder "en crapaudine" SKAL DENNE OPSKRIFT blive en succes, skal der helst bruges unge plukkede fugl...
Wok med fuglevildt i peanut butter og kokosmælk WOKMAD ER SOM bekendt noget, vi har taget til os udefra, derfor kan vi også t...
Fasaner i stegeso - serveret med mynte, rosmarin og karamelliserede pærer EN STEGESO ER sjældent brugt til vildt, men denne tilberedningsmetode giver e...
Bramgås på tallerkenen - med svampe og bagte rødløg Bramgåsen er en fugl med et fødevalg, som gør, at den på ingen måde skulle bl...
Skarv med tigerrejer - svampe og nødder Skarven må reguleres, og i den forbindelse skal man huske på, at den sagtens...
Confit af vildtfuglelår Den franske konserveringsmetode bruges stadig flittigt for det møre køds og s...
Vildandebryst i rødvin - med æbler, svesker og rådkålssalat Til denne ret er der kun brugt brystkødet, som man i denne opskrift lader sid...
Bekkasiner med honning og chili Står man en dag og mangler en opskrift på bekkasiner, kan de i øvrigt fint ti...
Risotto med fasan, grønne asparges og svampe Risotto er en populær italiensk ret, som med tiden er blevet mere og mere pop...
Røget og grillet vildfuglebryst At varmrøge og grille vildfugle er en lidt overset, men glimrende mulighed. F...
Dykandebryst med kanel og rustikke vintergrønsager En kraftfuld og velsmagende ret med brystkød fra dykænder – tilberedt med mas...