Squash, fyldt med lækker vildtfars

Courgetter, squash eller zucchini, flere navne for den samme grønsag, hører til græskarfamilien. Den fyldte grøntsag serveres her som en forret, men kan selvfølgelig serveres som en middagsret.

Antal personer: 4 prs.
2 små el. medium squash 300 g vildtfars 4-6 skiver bacon, skåret i fine tern 125 g grofthakkede champignoner 1 finthakket løg 2 spsk. smør 2 finthakkede tomater 4 spsk. fløde 2 spsk. rasp Revet ost
Smørklatter Lidt salat og brøndkarse - Dressing: Cremefraiche, 18 % Lidt paprika Lidt tomatpuré Lidt citronsaft Rigeligt salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Skær stilken af, og skær squashene igennem på langs, og skrab det meste af frugtkødet ud. Hak det fint.
  2. Svits bacon, kød og grønsager i smørret.
  3. Bland resten af ingredienserne i, undtagen osten.
  4. Fordel fyldet i de udhulede squasher.
  5. Kom et par små smørklatter på hver, og drys med reven ost, og bag ved 200°C i ca. 25 minutter. Tiden afhænger af størrelsen.
  6. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Sørg for, at det er smagt til med rigeligt salt og peber, da det giver smagen.


Servering:

Kom lidt frisk, skyllet og plukket salat på tallerkener eller et fad. Læg de farserede squasher ved og lidt brøndkarse. Hæld lidt dressing på hver squash inden servering, og pynt eventuelt med lidt krydderurter, eksempelvis persille eller purløg.

Velbekomme

Finn Kallesø Sørensen, Vildtkokken