Salat med vildtkød og bacon
Fremgangsmåde:
Rød dressing:
Rør alle ingredienserne sammen, og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Smag den ordentligt til.
Farsen:
Lad smørret blive gyldent på en pande. Steg kødet ved kraftig varme under omrøring i ca. 6 minutter. Tilsæt citronskal og halvdelen af forårsløgene. Drys med salt og peber, og steg i yderligere ca. 1 minut. Smag, om der skal yderligere salt og peber ved.
Bacon:
Steg imens baconskiverne sprøde på en pande eller på en ovnplade med bagepapir midt i ovnen ved 200 °C, til baconen er gylden og sprød. Læg baconskiverne på fedtsugende papir.
Serveringen:
Hak baconen. Bland de to slags salat og resten af forårsløgene. Fordel salaten (gem lidt til pynt) i glas (á ca. 3 dl). Drys det lune, stegte kød og bacon i glassene. Top op med resten af salaten. Kom dressingen i en skål, og pynt den med lidt chilisauce.
Velbekomme
Finn Kallesø Sørensens, Vildtkokken