Opskrifter, blandet vildt Labskovs med vildt En gammel international klassiker, hvor du kan bruge alle former for vildtkød... Vildtsmørrebrød INDEN FOR DET gastronomiske er der en ting, Danmark alene er kendt vidt og br... Vildsvin på grillen At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt... Fyldte peberfrugter med vildtfars At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt... Hvidvinsbraiseret haresauté Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de... Tournedos af hakket vildtkød Hakkebøffer af vildtkød er hverdagsmad i den lidt højere klasse. I opskriften... Tarteletter med vildtkød og svampe MAN KAN BRUGE mange variationer af vildtkød som tarteletfyld, så det er op ti... Squash, fyldt med lækker vildtfars Courgetter, squash eller zucchini, flere navne for den samme grønsag, hører t... Salat med vildtkød og bacon Wok af vildtlever Denne opskrift er lavet på den nemme måde. Det vil sige, at frem for at købe... Dyrelever i rødt Hjertestroganoff Hotte kartofler med vildt chilifyld og lækre nachos Ikke just gæstemad, men hyggelig hverdagsmad. Vildtrouletter i spidskål Forårsvildtbiks med purløgsbearnaise En dejlig forårsret, hvor du kan få brugt nogle af dine vildtrester. Vildtfondue FONDUESÆTTET STÅR STADIG gemt væk i mange hjem som et levn fra 70’erne og 80’... Braiseret hare med fennikel og bagte rodurter Haren er nok den vildtart herhjemme, der er mest markant og stærk i smagen. D... Vildkanin med peperonata En dejlig ret med vildkanin, som kan spises hele året. Flamberet pebervildt på grillen SMAGEN, DUFTEN OG hyggen ved at grille er med til at gøre denne form for tilb... Helt vild salat ELEGANT SALAT til forårsbukken. Salat kan nemt laves lækkert og naturligt, hv... Svampe- eller enebærsmør SERVER LIDT "BLÆRET" smør, når der steges vildt på grillen. Gransuppe med en snert af rodfrugter og chili GRANNÅLE - Når der går gran i suppen, bliver den helt perfekt! Gran, kan de... Te af fyrrenåleskud Nydes rygende varm – eller iskold! Denne te skal efter sigende være god fo... Bønne- og svampesuppe Pragtfuld efter svampeturen! Tyttebær i sirup Danske bær - sødt til vildt! Blåbærchutney Chutney – lidt stærk og sødt til vildt! Syltede hyben En klassiker til vildtretter. Der findes utallige hybenopskrifter, da hybe... Rødbeder og blandede bær i balsamico UTROLIG flot salat til vildt. Brombær og druer i portvin Vidunderligt tilbehør til vildt. Vildtsauce med brombær Et godt stykke vildtkød fortjener en god sauce. Friturestegte hyldeblomster Herligt til den søde tand. Sortebærdram Sortebær, eller revling, som de også kaldes, er små, let bitre sorte bær, der... Vildtpizza Lav vildtpizza til din gæster. Vildtjulepate POSTEJER OG PATÉER hører julen til. Så hvorfor ikke anvende vildtlever til de... Hareryg med lakridsstænk TIL DENNE RET bruges kun ryggen, som er en stor delikatesse. Ofte er det nærm... Vildt på termoflaske PÅ EN RÅKOLD efterårs- eller vinterdag kan en kop med vildtsuppe gøre undervæ... Moderne vildtlever Vildtlever er pragtfuld mad, som de fleste sjældent får udnyttet ordentligt.... Traditionelt stegt vildtlever Vildtlever er pragtfuld mad, som de fleste sjældent får udnyttet ordentligt.... Letsaltet torsk bagt med krydderurtetopping serveret med sprødstegt rugbrød og chilidip Æble/bær- tærte med vaniljeis Stir Fry Overskriften er engelsk og betyder røre og stege, hvilket lyder meget enkelt,... Vildtdeller Vildtdeller på en spændende måde. Vildt på grillen - Hjortefilet fyldt med fasanbryst Den lækre filet er her serveret med ovnbagte kartoffelblokke, kogte sojabønne... Vagtelæg, farseret med fars af sommerbuk FARSEREDE ÆG … en gammel klassiker. Her med en kerne af vagtelæg svøbt i fars... Vildtkebab ORDET KEBAB ER persisk og betyder egentlig bare grillet kød. Det varieres typ... Vildtsushi SUSHI BLIVER, SOM de fleste ved serveret med rå fisk og skaldyr. Sushi behøve... Vildtsimresuppe Det er superlækkert i den kolde tid med en rygende varm og godt krydret simre... Sød julevildtpaté med valnødder Hvad er mere lækkert på et stykke godt brød i julen end en lækker hjemmelavet... Helt vilde græskar Hokkaidogræskar med en lækker fyld af rørt vildtfars. Det er en dejlig årstid... Brun vildtsauce eller Sauce Demi Glace En brun vildtsauce er jo faktisk en dansk klassiker til stort set alt vildt.... Små juletapas af vildt Tapas er små lækre retter, der spises som forret eller sammensættes af flere... Hare i øl og appelsin Her hare i øl og appelsin med bacon, kartoffelmos, frugtgele og bagte rødbeder.
Fyldte peberfrugter med vildtfars At grille har ofte været signalet til hyggeligt samvær en sommeraften i skønt...
Hvidvinsbraiseret haresauté Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de...
Tournedos af hakket vildtkød Hakkebøffer af vildtkød er hverdagsmad i den lidt højere klasse. I opskriften...
Tarteletter med vildtkød og svampe MAN KAN BRUGE mange variationer af vildtkød som tarteletfyld, så det er op ti...
Squash, fyldt med lækker vildtfars Courgetter, squash eller zucchini, flere navne for den samme grønsag, hører t...
Forårsvildtbiks med purløgsbearnaise En dejlig forårsret, hvor du kan få brugt nogle af dine vildtrester.
Braiseret hare med fennikel og bagte rodurter Haren er nok den vildtart herhjemme, der er mest markant og stærk i smagen. D...
Flamberet pebervildt på grillen SMAGEN, DUFTEN OG hyggen ved at grille er med til at gøre denne form for tilb...
Gransuppe med en snert af rodfrugter og chili GRANNÅLE - Når der går gran i suppen, bliver den helt perfekt! Gran, kan de...
Hareryg med lakridsstænk TIL DENNE RET bruges kun ryggen, som er en stor delikatesse. Ofte er det nærm...
Vildt på termoflaske PÅ EN RÅKOLD efterårs- eller vinterdag kan en kop med vildtsuppe gøre undervæ...
Traditionelt stegt vildtlever Vildtlever er pragtfuld mad, som de fleste sjældent får udnyttet ordentligt....
Vildt på grillen - Hjortefilet fyldt med fasanbryst Den lækre filet er her serveret med ovnbagte kartoffelblokke, kogte sojabønne...
Vagtelæg, farseret med fars af sommerbuk FARSEREDE ÆG … en gammel klassiker. Her med en kerne af vagtelæg svøbt i fars...
Sød julevildtpaté med valnødder Hvad er mere lækkert på et stykke godt brød i julen end en lækker hjemmelavet...
Brun vildtsauce eller Sauce Demi Glace En brun vildtsauce er jo faktisk en dansk klassiker til stort set alt vildt....
Små juletapas af vildt Tapas er små lækre retter, der spises som forret eller sammensættes af flere...
Hare i øl og appelsin Her hare i øl og appelsin med bacon, kartoffelmos, frugtgele og bagte rødbeder.